Oтопление с термопомпа

 Отопление с термопомпа „въздух-вода“

Фирма „А. С. Инженеринг“ предлага доставка и монтаж на термопомпи „въздух-вода“ за отопление на малки имоти – апартаменти, къщи, отделни етажи от къщи с мощност от 5 Квт. до 50 Квт. Системата съчетава комфорта на отоплението с радиатори с икономичността на климатика. Всички системи разполагат с опция за подгряване на топла вода за битови нужди при наличие в имота на бойлер със серпентина. Термопомпата може да се включи и във вече съществуваща отоплителна инсталация. В зависимост от настройката може да поддържа температура на водата в радиаторите от 45 – 60°C. Много подходяща за отоплителни инсталации с подово отопление и вентилаторни конвектори. Предлагаме различни схеми и технически решения приложими и подходящи за апартаменти ново строителство със собствена апартаментна инсталация, почти без никакви промени в интериора и без да е необходим ремонт след монтажа.

      Можете да направите запитване на тел. 02 9785910 както и на e-mail:
klimatici.info-gmail
   За да можем да Ви бъдем полезни, при запитване е желателно да ни информирате за:
      1. Каква мощност е необходима за затопляне на имота?
    (Ако не знаете, наш сътрудник ще направи приблизителни изчисления на топлинните загуби според броя и площта на външните стени, околни на Вашия имот отопляеми и/или неотопляеми помещения, типа на строителството, дограмата, наличие или не на топлоизолация на външните стени и др.)
      2. Какво е месечното потребление на топла вода за битови нужди в имота?
      3. При наличие на съществуваща отоплителна инсталация – какви са нейните технчески параметри?
      4. Къде в имота се намира колектора (колекторната кутия)?
    Желателно е да ни изпратите архитектурен проект на имота, а ако в него вече има изградена отоплителна инсталация – и нейният проект (схема).
                        Нова услуга! Превръщане на климатик в термопомпа!
     Нашата компания предлага услугата „преработване на климатична система в термопомпа“. С промяна на схемата на климатичната инсталация и добавяне на допълнителни възли и агрегати можем да превърнем Вашият климатик във високоефективна термопомпа. Съществуват различни технически решения и варианти на преработването, както и вариант термопомпата да работи като климатик в режим „охлаждане“ през лятото и като термопомпа в режим „отопление“ през зимата. При наличие в имота на няколко климатика, можем да преработим част от тях или всичките в многостепенна термопомпа. Разбира се, не всички климатици са подходящи за преобразуване в термопомпа. За запитвания тел. 02 9785910 и e-mail:
klimatici.info-gmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *